mbjornfot

Alla inlägg den 13 september 2011

Av Maria Björnfot - 13 september 2011 20:36

Åhh... kul att datorn stängde av när jag hade skrivit världens typ längsta inlägg!

 

Nåja, ska försöka skriva om det mesta ;)


Idag var det dags för veckans mamma/bebisträff :) Vi har ju fått flytta den från torsdagar till tisdagar eftersom att endel från gruppen ska gå på babysim på torsdagar framöver. Fast det är ju ett bra sätt att förgylla tråkiga tisdagar på - med massa glada, mysiga mammor och bebisar :)


Vi var hos Lena och Alin + deras coola hund Elsa :) Elsa var ju värra glad för allt besök och trodde ju att vi var där för att träffa henne, haha ;) Så jag har syndat idag också men jag skyller allt på Lena eftersom att hon bakat en helt gudomlig äppelkaka med vanlijvisp till! Jag var ju TVUNGEN att smaka eftersom att jag är en riktig sucker for applecake!! Inga godsaker till helgen med andra ord!


Hilda har en ny grej hon gör hela tiden - klappar händerna! När hon sitter, ligger, står i gåstolen, ja typ hela tiden! När hon ålar så klappar hon dessutom hela tiden med ena handen i golvet.. måste ju vara ljudet som är roligt?!


Idag gjorde hon även en ny sak. Hon satte sig halvt från krypställning till sittläge! Hon satt som på ena knäet och andra benet ut i spagat. sen när hon satte sig upp helt och släppte händerna så damp hon ju såklart på näsan, men det blev inte ledsna miner för det :) Hon sitter även jättestadigt nu och kan leka medan hon sitter.. Snälla gumman, ta det lite lugnt nu, mamma hänger inte med!!

 

 

Tösen har somnat kring 19.30, så får se hur hon sover inatt eftersom att hon inte ätit någon middag (hon sov när detvar middagstid) sen blev klockan så mycket så det var dags för gröt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards