mbjornfot

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Maria Björnfot - 2 februari 2012 21:25

Det har blivit några dagars frånvaro från bloggen, men det beror på att jag inte har varit eller är hemma för tillfället!


Idag blir våran älskade Hilda Maria BJörnfot Lidström hela 11månader!! Bara en månad kvar tills hon fyller ett år... helt sjukt alltså! Älskade lilla hjärtat börjar bli stor   

 


Måndag kväll åkte jag och Hildis till Kalix för att sova, eftersom att vi på tisdagsmorgonen skulle åka tidigt till SKellefteå och hälsa på Malin och Anyali :) Vi hann med att äta thaibuffé, blev några timmar inne i skellefteå som resulterade i några påsar med kläder åt lillan.


Har varit så underbart mysigt att träffa dom igen och lilla Anyali har blivit så stor (men ändå liten, bara 4 månader) men det var ju ca 2 månader sen vi sågs sist och det händer mycket på den tiden med dessa små. Man vänjer sig att inte se sina nära och kära efter en tid och då känns det inte lika svårt att vara utan dom. MEN när man väl träffas, upptäcker man hur mycket man saknar varandra och då dröjer det inte länge innan man ses igen    Snart kommer Malin och Anyali!


Mot eftermiddagen åkte vi vidare till Bjurträsk (ca 6,5mil från skellefteå) där Malin bor numera. Åt lite god mat, busade och mös med ungarna innan dom somnade helt utslagna. Sen var det filmmys för oss kvinnor i huset ;)

Hilda har typ 3 eller fler tänder på G nu, så det är en jäkla massa bajsande, matvägrande och extra mycket saker stoppas in i munnen.


På onsdagen efter att HIlda hade ätit lunch och jag hade henne i famnen, vänt mot mig, så slänger hon iväg en jäkla rejäl spya, typ hela lunchen, över MIG OCH HENNE! Alltså, det enda som klarade sig var mina strumpor och trosor! Till och med I bhn hade jag spya... VIsste inte om jag skulle skratta eller gråta, så det blev väl en blanding av det eftersom att jag själv ville kräkas... fan, hennes spya luktade ju precis som en vuxens spya! Blää! Iallafall. Blev att slänga allt i tvätten, jag och Hilda gick i duschen och sköljde av oss äcklet. Nu var vi inne på vårat sista ombyta kläder för oss båda! Tur att jag hade shoppat åt Hilda dagen innan så hon hade kläder..


Planen var ju att åka hem till Happis på onsdag, MEN E ringde då och sa att han åkt på magsjuka under natten och spytt hela dagen. SÅ då beslutade jag att vi stannar i Kalix tills han är bättre så inte vi blir sjuka också... Jag hade velat fara hem idag, saknar honom... men vi väntar till imorgon för säkerhets skull :) Grejen var ju den att jag hade bara packat kläder och sånt för 2 dagar borta, så jag har ju fått låna kläder av mamma och Hilda har fått tvättat upp sina nya kläder så hon  sluppit gå naken ;)


Men nu längtar jag hem till min egna säng, min karl, min mat och framförallt träning ;) Har varit väldigt fattigt på träning den här veckan och jag har grym ångest över det! Men jag försöker verkligen ta lätt på det och se till at jag får köra hårdare nästa vecka :) Är ju också rätt svårt at äta nyttigt och bra mat när man är iväg + att när man inte lagar adet själv har man ingen aning om hur mycket kcal maten innehåller. Jag tror fasen vågen kommer visa plus på måndag och då kommer jag blir riktigt less och nere. Om den gör det, MÅSTE ni peppa mig att fortsätta!!

 

Nu ska jag lägga mig i sängen här och se på en film i den lilla bärbara dvdn jag har lånat av min mamma. Ganska mysigt att få somna till en film då och då ;)


Blev ju ett litet oordnat och slafsigt inlägg, men bättre än inget alls!




Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards