mbjornfot

Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Maria Björnfot - 20 februari 2012 22:59

Kollade på bilder häromdagen och då slog det mig - herregud vad Hildas hår har växt!


Oktober

 

November

     

Februari

Av Maria Björnfot - 20 februari 2012 15:16

Är nyss hemkommen från en långpromenad :) Idag är det verkligen perfekt promenadväder! Solen skiner, tempen låg på -3 och det blåser knappt. Vägarna var till och med plogade! Kändes lite väl varmt för vinterjackan, så blev att ta på sig underställ, fleecetröja och min 8848 softshell (stavning?) jacka. Det blev helt perfekt! Jag blev ´varken för varm eller för kall. Och vilken energi man fick av att vara ute i solen, shit alltså! Sånt här väder hoppas vi att det är fler dagar den här veckan.

   

Hilda har ätit sin mellis och till mig själv gjorde jag keso med hallon, en kopp grönt te och några mandlar att knapra på. Ett perfekt mellanmål för mig :)


Håller på att fixa lite matlådor åt mig också. Hemmagjorda klyftpotatisar, kyckling, broccoli och wokgrönsaker. Blir några matlådor med potatis, bróccoli och kyckling, samt några med bara kyckling och wokgrönsaker. Herrn i huset kommer få ugnstekt falukorv med potatismos, haha ;) Han är liiiiite less på kyckling och jag vill inte äta korv så då får man laga flera maträtter.


Hoppas jag kommer hinna få fara på gymmet ikväll också. Är lite svårare att ta sig iväg dit de dagar E jobbar till 18, för klockan hinner bli så mycket innan han är hemma och har ätit...

Av Maria Björnfot - 20 februari 2012 08:46

Så var det måndag igen! I helgen har vi bara varit hemma, för man har ju knappt tagit sig ut i snöovädret. Har iallafall fått plockat en massa här hemma, tvättat och myst.


Igår trotsade jag snön och åkte till gymmet. Hann träna lite biceps innan en instruktör kom och frågade om jag ville prova på spinning 50min puls gratis. Tydligen var det många avbokningar pga snön :P Visst tänkte jag! Lär ju inte orka något men vi kör på så länge det går :) Tog ett tag innan man fick in tekniken/knixet men sen rullade det på bra och det gick ju över förväntan! Lite kondition verkar jag ju ha hunnit jobba upp :)


Har ju aldrig varit riktigt fötjust i spinning, vet inte varför... men i morse vaknade jag upp med svaret! Faaaaan, så öm och ont mellan benen och vid rumpan, haha! Stå, gå och sitta är inte direkt skönt för tillfället :P


Idag ska vi iallafall passa på att ta en promenad med vagnen. Det är -5 ute, nästan klarblå himmel och solen kikar fram :) underbart!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards