mbjornfot

Alla inlägg den 13 februari 2012

Av Maria Björnfot - 13 februari 2012 22:08

Det har varit lite fattigt med bilder på senaste tiden har jag märkt.. men det är också för att jag fotar mindre :S Trist men så är det. Efter att ha lånat systers systemkamera några gånger så duger inte min vanliga kamera åt mig längre. Bilderna blir inte bra helt enkelt. Älskar ju att fota, så när jag har jobbat någon månad så kommer jag köpa mig en systemkamera (+ mobil, som är prio 1!)


Här kommer några bilder från senaste månaden iallafall :)

Hilda har fått dille på att sätta saker på huvudet, och hämtar gärna alla mössor hon har i hallen så hon har några att variera mellan ;)

       

 
Av Maria Björnfot - 13 februari 2012 17:54

Det är så mycket jag vill skriva om, viktminskningsresultaten, träning, mat, vår vardag och recept men jag finner inte tiden att sitta här. Alltid är det något annat som ska fixas medan tösen sover och att skriva medan hon är vaken brukar inte gå så bra. Lilla gumman ska antingen slå på datorn eller bli arg för att hon inte får uppmärksamhet :P


Kan börja med att skriva att vågen visade -1kg från förra veckan :) Något glad jag blev, då vågen typ visat¨noll förändring varannan vecka. Som att jag samlar på mig en massa massa vätska varannan vecka och sen släpper det :P Jag har inte mätt mig ännu, gjorde det inte heller förra veckan men ska göra det ikväll. Spännande! Nu har jag iallafall gått ner 5kg på 6 veckor och har bara 1kg till som jag ska hinna gå ner på 2 veckor - fullt möjligt! Hade ju satt ett mål på 6kg på 8 veckor... men jag tänker inte stanna där! Då är jag nere på min inskrivningsvikt när jag blev gravid.. men gärna 2-3kg till får försvinna för då är jag på min "må bra" vikt :)


Senaste dagarna har jag varit hungrig HELA tiden, även fast jag har ätit bra och regelbundet. Ökad ämnesomsättning/förbränning!? Hoppas ;) Idag testade jag även på att göra proteinkokosbollar! Var så sugen på något till kaffet så... dom var helt okey faktiskt! Kan lägga upp receptet senare om jag kommer ihåg :)

Jag kämpar på med träningen trots att jag har börjat känna mig förkyld. Värst är det på kvällarna för då kommer huvudvärken, jag blir helt matt och känner mig sjuk. På dagarna är kroppen helt okey! Varför är det så!?


Blir att träna rygg/biceps idag, samt avsluta med intervaller. Jag ska vara helt slut när jag lämnar gymmet, först då känner jag att jag har gjort mig förtjänt av en vilodag ;) Är ju alla hjärtans dag imorgon, så ska prioritera min kära familj då :)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards