mbjornfot

Alla inlägg under januari 2012

Av Maria Björnfot - 9 januari 2012 16:48

Sånt här tycker jag är lite spännande ;)


Lustjakt är en av Sveriges äldsta och största butiker för den som vill bejaka och utveckla sin lust. Vi vänder oss bort från det pornografiska och extrema, istället vänder vi oss till det vackra och sensuella. Vi finns för de som söker en ökad njutning, lust och glädje i livet. Men också för den som av olika skäl har svårt att uppleva sexuell njutning. Inspiration, riklig information och en service utöver det vanliga, det är vad vi ger varje kund. Varje gång. Ett mycket omfattande sortiment ger varje individ chansen att finna det som passar just henne eller honom. Webbutik, postorder, homeparty och fysiskt butik ger tillgänglighet när och på vilket sätt kunden helst önskar.


Klicka på bilden för att kika in sidan :) Eller så inte, haha ;)

Av Maria Björnfot - 9 januari 2012 16:45


Denna länk klickade jag in på häromdagen och skapade ett konto, och tack , nu tjänar jag pengar på att blogg och får in lite extra pengar varje månad, allt ni behöver göra är att klicka på . tjäna pengar på din blogg som ligger kort efter min text!. och skapa ett konto och sen ser ni, ni kommer tjäna pengar hur lätt som helst! Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Av Maria Björnfot - 9 januari 2012 12:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Maria Björnfot - 8 januari 2012 22:39

Slängde ihop ett LÅNGT inlägg iår och så dog datorn! Less som jag blev, så ides jag bara inte knåpa ihop det på nytt.


Kan sammanfatta helgen lite snabbt bara:


Fredag åkte vi till Kalix, Hilda fick lite kvalitetstid med sina morföräldrar och jag passade på att få lite egentid på gymmet. Blev ett intensivt, hårt och svettigt pass! Körde lite övningar från fotbollstiden med marklyft och frivändningar och jag kan även säga att jag köttade på med samma vikter som då! Kände mig helt slut efter passet men oerhört nöjd!


Lördagen vaknade jag upp med träningsvärk i hela kroppen :) Himmel, så skönt ont man kan ha det ibland. Mös på hemma och sen blev det stros och middag på IKEA eftersom att mina föräldrar tog sig en liten tur till Happis :)


Idag har vi myst på bara. Varit ute på en promenad med vagnen, lagat mat, halvsovit... sådär slött som en söndag ska vara ;)


Sen har ju gubben även köpt hem en kladdkaka som han smaskat på idag. Jag tog även en väldigt liten bit, för att stilla suget. Det enda dåliga är att halva kladdkakan är fortfarande kvar och står och frestar mig i kylskåpet varenda gång jag öppnar dörren!! Har ju hållt mig hela veckan från sötsaker och bara haft hemma nyttig mat. Imorgon är det även vägning och mätnings dax! Spännande! Vågen hoppas jag ju visar åtminstone 1kg ner men jag tror mer på måttbandet. Det känns som att magen är mycket plattare och mindre iallafall :)


Nu ska jag spela lite kungen och sen gå och sova. Är helt fast i Kungen igen och det är bara för att vi inte har några tv-kanaler att se på... Ju bättre det går, desto mer måste jag spela :P


Godnatt folket!

Av Maria Björnfot - 5 januari 2012 22:13

Måste bara börja med att skriva att idag har jag ätit så god mat :) Både nyttig och god!


Till lunch blev det äggviteomelett med lite godsaker i.

Började med att steka upp färska champinjoner, och broccoli och sen hällde jag på äggblandningen som innehöll 4 äggvitor och en skvätt grädde 4%. Sen slängde jag även i lite fetaost och det var bland det godaste jag har ätit på väldigt länge + att det var riktigt mättande.


Till middag blev det ugnsstekt lax, potatisgratäng, kokt broccoli och egengjord romsås - såå jävla GOTT!! mums mums mums...


Blev även att ta en powerwalk i snöblåsten, vilket var lite mindre kul, men svettig var jag iallafall när jag kom hem. Imorgon är planen att åka till Kalix så Hilda får lite kvalitetstid med sin mormor och morfar, samtidigt som jag passar på att ta lite egentid på gymmet :) Blir nog skönt att pressa kroppen lite extra ..


Annars så har vi bara myst på hela dagen. Vi har fortfarande inga kanaler och ingen fastighetsskötare har varit hit och jag tvivlar att han kommer imorn heller när det är röd dag. Fastighetsskötaren är ett jävla pucko enligt mig. För två veckor sen felanmälde jag ugnen och IDAG hade det fått grejen som saknades och fixade igång den. Suck säger jag bara. Så idag har det rullat olika Disneyfilmer på tvn, bara för att ha nå ljud i bakgrunden + att det är rätt mysigt att se på ;) Har även kikar på Iceage 1och2 ikväll.


Hilda höll på att somna redan kring 18.30 ikväll, men sen fick hon nå ryck och blev helt pigg. Kring 21.20 började grinandet och ålandet i famnen och antagligen pga övertrötthet. Så hade jag henne mage mot mage, slog igång camilla håkanssons barnskiva och gungade i takt till låtarna och så somnade hon så i min famn. Mysigt, men jag fattar inte varför hon ska tjorva så..


Får inte glömma att berätta vad Hilda har börjat göra, bara sådär. Om man frågar var någonting är, tex nallen eller pappa, så pekar hon där den är och säger DÄÄÄÄ. Våran duktiga tjej :) Men jag vet inte hur hon har lärt sig det, för varken jag eller erik har hållit på med just det med henne... hon är helt enkelt smart våran lilla tjej :)


Nu vette tusan vad jag ska se. Kanske är lika bra att snöra sig i sängen och läsa tills ögonen blir tunga.


Godnatt!

Av Maria Björnfot - 4 januari 2012 18:06

Vilken jävla dag! Då vet ni. Och kvällen kommer bli jobbig också... Hilda somnade just precis, helt utmattad. Vi var ute på långpromenad tidigare idag och då somnade hon kring 13 och sov en halvtimme endast..så hon somnade för tidigt och vaknade för tidigt...


Blir nog därför en låååång kväll och så jävla typsikt då att vi inte har några tvkanaler! Allt fungerade när vi gick ut, men efter att jag hade städat och skulle slå igång tvn så var det bara myrornas krig på alla kanaler :( Vette tusan vad som är fel, för sladden är då i.


Idag har jag ätit typ nästan ingenting och jag känner det i kroppen. Omelett på äggvitor till frukost, 3 koppar kaffe, 2 burkar makrill i tomatsås och en kopp grönt thé. Alldeles för lite - inte bra! Har haft huvudvärk hela dagen också, så funderar om det är på grund av det nya ätandet. Knappt nå kolhydrater och liiite av lchf stuk.. Har för mig att huvudvärk är en bivärkning av lchf!? Rätta mig gärna om jag har fel...

Så nu rullar någon Disney film bara för att ha igång ljud, för det blir ju så jäkla tyst annars. Idag har jag även sädat ur typ nästan allt i extra rummet och flyttat Hildas säng dit, så inatt sover vi där :) Hoppas det går bra och att hon vill sova läääänge lääääänge :)


Av Maria Björnfot - 3 januari 2012 23:02

Dagen började tidigt idag. Hildis vaknade strax efter 5 och 6.30 var hon fortfarande vaken, så då var det bara att stiga upp och göra välling. Som tur var så somnade hon om direkt efter och vi sov vidare till 10 ;) Skönt, men det sabbade dagens rutiner lite ;) Var ju planerat att åka och bada med kompisarna och det måste man ju när man lovat. När vi väl kom till kalix så möttes vi av snöstorm och jag kan lova att det inte var så vidare kul att köra hem sen... men hem kom vi till slut! Man såg knappt något med eller utan helljus, blåst och mycket snö på vägarna. Blev typ att köra 70-90 hela tiden och från seskarö var det 50 som gällde då vi hamnade bakom en "vägskrap". Hade typ 15 bilar framför, och bakom mig ;) Tur att det inte var så lång sträcka att köra...


Imorgon är pappan i huset ledig, så då ska det bara mysas på och småplockas har jag tänkt :) Dagens matintag har varit bättre än igår. Fler kalorier, men ändå inte mer än 1100kcal. Fast jag har känt mig mätt hela dagen och jag tror att det är för att jag kunde äta en sån rejäl frukost :) Omelett på äggvitor och stekta champijoner till, en halv burk keso och en kopp kaffe = bra start på dagen :)


Nu ska jag joina mina älsklingar i sängen (jepp, Hilda sover just nu i vår säng) och jag ska se om jag kan lyfta över henne utan att hon vaknar :)


Godnatt!

Av Maria Björnfot - 2 januari 2012 21:45

Efter jul och nyår så känner jag att det är dags för en nystart för min kropp! Vågen visa nu igen +2kg efter 2 veckors gottande så nu är det slut på det!


idag hittade jag en bra kostdagbok på internet där man fyller i precis hur mycket man väger, hur lång man är och hur mycket man vill gå ner på ett visst antal veckor och då räknar den ut hur många kalorier man bör äta per dag för att nå det målet. Jag ska äta ungefär 1300kcal/dag för att kunna gå ner 6kg på 8 veckor. Det kanske är många kg för bara 8 veckor, men vi får ju se om det går! Sen ska jag även klämma in minst 3 långpromenader/vecka. Det BMI jag har nu ligger på 25 och jag ska ner på 23 har jag tänkt. Jag vill vara hälsosam, sund och må bra i min kropp :)


Jag kan efter idag konstatera att jag äter alldeles för lite varje dag! Idag kom jag upp i ca 950kcal så det blir en utmaning att komma upp i det jag ska äta. Är säkert därför det står still på vågen, för att jag äter såpass lite att förbränningen inte kommer igång. Har redan gjort upp en liten "meny" dagarna framöver, med fokus på mest protein och utesluta kolhydrater nästan helt.


Har ni nå bra mat tips, får ni gärna dela med er :)


Den här mamman ska komma i form och degmagen ska bort!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards